Volkswagen збив чотирьох пішоходів, що стояли на острівці безпеки (фото і відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліція проводить розслідування обставини наїзду автомобіля Volkswagen на чотирьох пішоходів, які стояли на острівці безпеки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Науки надійшло в поліцію 7 листопада близько 16:10.

“За попередніми даними, 22-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішоходів, які перебували на острівці безпеки. Троє постраждалих, серед яких 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик і жінка у віці близько 50 років доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги “, – розповіли в поліції.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Шевченківського відділу поліції.

За інформацією соцмереж, Volkswagen, за кермом якого перебував уродженець однієї з арабських країн, їхав наввипередки з іншим авто. Під час гонок Volkswagen отримав удар від “суперника” і вилетів на острівець безпеки, де збив людей, що чекали зелений сигнал світлофора.

Як повідомляв Харків Times, 6 листопада на вулиці Гвардійців Широнінців (район так званого «мавзолею») сталася масштабна аварія. Зіткнулися два автомобілі, один з яких врізався в зупинку громадського транспорту. В результаті зіткнень постраждали п’ятеро людей.