Піде під суд винуватець ДТП, в якому загинули п’ятеро людей

Фото: kh.dsns.gov.ua

Завершено слідство і передано до суду справу по ДТП на трасі «Київ-Харків-Довжанський», в результаті якого загинули п’ятеро людей.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Смертельна аварія сталася 5 лютого цього року. На трасі державного значення поблизу міста Ізюм зіткнулися автомобілі ВАЗ-21091 і Daewoo Nubira. В результаті зіткнення загинули п’ятеро осіб: водій ВАЗ і двоє пасажирів цього автомобіля і двоє людей, які їхали в Daewoo Nubira. Єдиний що вижив – 35-річний водій Daewoo – був госпіталізований з травмами.

У жовтні чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Timesп’ятеро людей загинули в ДТП під Ізюмом. Водія «Daewoo», який отримав в аварії травми, рятувальники витягли із спотвореного автомобіля за допомогою гідравлічного інструменту.

В смертельному ДТП під Ізюмом автомобілі зіткнулися і загорілися.