Міськрада знову спростовує чутки про смерть Кернеса

Фото: Геннадий Кернес/Facebook

Харківська міська рада спростовує поширювані у соцмережах чутки про смерть чинного мера Харкова, який балотується на наступний термін, Геннадія Кернеса.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міськради із посиланням на першого заступника мера Ігоря Терехова.

“Це говорять наші політичні опоненти. Вони бачать рейтинги Геннадія Адольфовича, його блоку, і їх це дратує. Вони не знають, куди бігти, і пішли в усі тяжкі, але харків’яни розумні люди і дадуть правильну оцінку”, – заявив Терехов.

За його словами, Кернес знаходиться на реабілітації, його життю й працездатності ніщо не загрожує та “у найближчому майбутньому” на нього чекають у Харкові.

“Вся інша інформація, яку поширюють у мережі, – фейк”, – стверджують у міськраді.

Як повідомляв Харків Times, 2 жовтня Харківська міськрада вже спростовувала розповсюджувані у пабліках і соцмережах чутки про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса.

9 жовтня міськрада знову заявляла, що політичні опоненти Геннадія Кернеса на виборах міського голови “в черговий раз використовували брудні технології для поширення брехливої інформації про стан здоров’я чинного мера”.