Харківському “КОРДу” додатково виділили 1 млн грн

Фото: rbc.ua

Підрозділу поліції особливого призначення «КОРД» Головного управління Національної поліції в Харківській області виділено додаткове фінансування у розмірі 1 млн грн.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі облради.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 15 жовтня, на ХХVІ сесії Харківської обласної ради VІІ скликання. За прийняття цього рішення проголосували 67 депутатів.

Повідомляється, що додаткове фінансування обумовлене складною криміногенною ситуацією.

“Для підвищення ефективності оперативного реагування «КОРД» на різні правопорушення та покращення рівня безпеки особового складу штурмових груп під час виконання завдань, на виділені кошти буде придбано засоби бронезахисту, тактичне спорядження та спорядження для штурмового альпінізму, а також безпілотний літальний апарат”, – йдеться в повідомленні.

Довідково: Підрозділ поліції особливого призначення «КОРД» Головного управління Національної поліції в Харківській області оперативно реагує на вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів, а також надзвичайні ситуації, рівень яких є настільки високим і складним, що може перевищити можливості сил оперативного реагування чи оперативно-розшукових підрозділів поліції.