Харків’яни завоювали нагороди на Кубку України зі стрільби з лука

Фото: city.kharkov.ua

Харківські спортсмени успішно виступили у фіналі Кубка України зі стрільби з лука, який відбувся 2-7 жовтня на навчально-тренувальній базі «Динамо» в місті Нова Каховка (Херсонська область).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У ньому взяли участь понад 150 спортсменів з 12 областей України – Харківської, Київської, Вінницької, Житомирської, Львівської, Чернівецької, Херсонської, Сумської, Рівненської, Одеської, Черкаської, Чернігівської. Спортсмени змагалися у класичному і блочному луці.

За підсумками змагань команда «Харківська» у складі Олександра Соколова, Юрія Дорошенка і Вадима Головка стала переможцем Кубка України у блочному луці, обійшовши команди з Рівненської та Київської областей.

Харківські спортсмени Микита Кравчук і Дарина Павличенко завоювали бронзову нагороду у складі змішаних команд у представників класичного лука, поступившись командам з Сумської області.

Також третє місце завоювала команда «Харківська – 1» у складі Віктора Рубана, Микити Кравчука і Артема Мелехова у командних змаганнях серед чоловіків. Перемогли у цій катеогрії представники Сумської області, а друге місце посіли лучники з Львівської області.

Як повідомляв Харків Times, харківські лучники завоювали нагороди чемпіонату України, який відбувся в Черкасах з 30 серпня по 5 вересня.