У Харкові відкриють новий дитячий спорткомплекс (фото)

Фото: city.kharkov.ua

Сучасний спортивний комплекс створюють на базі Харківської спеціалізованої школи №132 на вулиці Новгородська, 1.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У кількох залах з сучасним дизайном діти зможуть займатися воркаутом, міні-футболом, баскетболом, скелелазінням та іншими видами спорту. Крім того, там планують відкрити Музей олімпійської слави.

При реконструкції будівлі застосовуються передові технології. Також велика увага приділяється системі безпеки, повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, який сьогодні, 3 жовтня, провів нараду на об’єкті з керівниками профільних департаментів, будівельниками і проектувальниками.

За словами Терехова, секції в новому спорткомплексі зможуть безкоштовно відвідувати діти і з інших районів міста. Відкрити новий об’єкт планується в кінці жовтня.

Віце-мер зазначив, що в цьому навчальному закладі не тільки будується спорткомплекс, міська влада поставила перед собою мету – створити школу європейського рівня. Тому тут був виконаний ремонт на першому і другому поверхах, в актовому залі, їдальні, оновлено фасад будівлі.

Як повідомляв Харків Times, відкриття реконструйованого стадіону відбулося сьогодні, 1 жовтня, у Харківській загальноосвітній школі №61 по вулиці Танкопія. Всього на сьогоднішній день в Харкові реконструйовано вже більше 110 шкільних стадіонів.