Замначальника банку піде під суд за махінації з картками клієнтів на 800 тисяч гривень

Слідчі поліції направили до суду обвинувальний висновок у відношенні заступника начальника Краснокутського відділення одного з банків за шахрайство з кредитними картками клієнтів на 800 тисяч гривень.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Слідство встановило, що обвинувачена в 2018 році шляхом обману отримала доступ до приватних кабінетів інтернет-банкінгу. Вона незаконно перераховувала грошові кошти, які містилися на кредитних картках 17 клієнтів банку, на інші банківські рахунки, а також знімала їх готівкою. Загальна сума матеріальних збитків становить майже 800 тис. грн.

Судити її будуть за фактом шахрайства і незаконних дій з платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків (ч. 3 ст. 190, чч. 1, 2 ст. 200 КК). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Як повідомляв Харків Times, 26 червня харківські слідчі повідомили про підозру заступнику начальника відділення банку по ч.3 ст.190 КК (шахрайство), ч.1 ст. 200, ч. 2 ст. 200 КК (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення).