Чоловік знайшов у центрі Харкова три контейнера з котиками (доповнено, відео)

Чоловік вранці 29 вересня знайшов біля футбольного поля по вулиці Серповій (район станції метро “Наукова”) три пластикові контейнери з котами.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про знахідку надійшло до поліції о 8:30.

“Прибувши на місце виклику, поліцейські виявили 43-річного чоловіка, який повідомив про незвичайну знахідку, та чотири пластикові ємності, у трьох з яких перебували тварини”, – йдеться у повідомленні.

Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Шевченківського відділу поліції. Коти передані до служби порятунку тварин. Встановлюються усі обставини події та причетні до неї особи.

Центр допомоги тваринам “Порятунок тварин Харків” повідомив, що у замотаних скотчем боксах, які викинули близько 7:00 біля футбольного поля ХНУРЕ, знаходилося дев’ять котів. Всі вони доглянуті та вгодовані, п’ятеро “хлопчиків” – кастровані. Ще один бокс був порожній і зламаний – коти звідти вже втекли.

Коти зараз знаходяться в сильному стресі. Для восьми з дев’яти котів вже знайшли домашню перетримку. “Ми шукаємо для них родину, яка ніколи не дасть їм почуватися непотрібними”, – пишуть волонтери.