Створена держкомісія для розслідування катастрофи літака під Чугуєвом

Фото: Харків Times

Створено Державну комісію для розслідування причин і обставин катастрофи військового літака Ан-26 під райцентром Чугуїв Харківської області ввечері 25 вересня.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення у Telegram прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

“За дорученням Президента створили Державну комісію під головуванням віцепрем’єр-міністра Олега Уруського для якнайшвидшого з’ясування обставин трагедії та надання всієї необхідної допомоги постраждалим”, – написав Шмигаль.

За його словами, до складу комісії увійдуть головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр оборони Андрій Таран, голова ДСНС Микола Чечоткін, голова Харківської облдержадмінстрації Олексій Кучер “та інші посадові особи”.

Очікується, що вже вранці сьогодні, 26 вересня, комісія прибуде до Харкова. Як написав на своїй сторінці у Facebook президент Володимир Зеленський, він також збирається бути у Харкові 26 вересня.

Як повідомляв Харків Times, Офіс генерального прокурора заявив про початок кримінального провадження за фактом катастрофи військового літака Ан-26 під Чугуєвом увечері 25 вересня.