У селі Піски-Радьківські ВАЗ врізався у дерево – одна людина загинула і дві постраждали

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція проводить розслідування ДТП в селі Піски-Радьківські Борівського району, в результаті якої загинув 27-річний чоловік і двоє людей постраждали.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення про аварію надійшло до чергової частини Борівського відділення поліції 12 вересня о 23:21.

“Попередньо встановлено, що 27-річний водій автомобіля ВАЗ 2103 не впорався з керуванням і наїхав на дерево”, – розповіли в поліції.

В результаті ДТП один з пасажирів – 27-річний місцевий житель від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

Ще один пасажир і водій автомобіля з травмами госпіталізовані в хірургічне відділення Борівської центральної районної лікарні. Стан їх здоров’я задовільний.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В даний час водій автомобіля затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, в ДТП на Московському проспекті загинув водій Mitsubishi Lancer.

Фото: hk.npu.gov.ua