Пограбували офіс на $1,2 млн – суд відправив підозрюваного під варту

Фото: khar.gp.gov.ua

4 вересня 2020 року Фрунзенський районний суд Харкова обрав запобіжний захід одному з трьох учасників грабежу, які винесли з офісу на вулиці Високовольтній в Немишлянському районі міста $1,2 млн.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Суд відправив підозрюваного до СІЗО на термін в 60 діб без права внесення застави.

Повідомляється, що чоловікові 60 років, раніше він притягувався до кримінальної відповідальності.

Розслідування нападу на офіс проводиться за ч. 4 ст. 187 КК (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, увечері 2 вересня троє чоловіків здійснили розбійний напад на підприємство по вулиці Високовольтній у Харкові. Вони зв’язали директора, що знаходився в офісі, знайшли ключі від сейфа і забрали звідти гроші, які належали потерпілому. За даними прокуратури нальотчики привласнили 1 млн 200 тисяч доларів, 50 тисяч євро і півмільйона гривень.

За інформацією поліції, співучасниками пограбування офісу стали раніше судимий 49-річний харків’янин і 39-річний приватний підприємець.