На Салтівці завершують реконструкцію шкільного стадіону

Фото: city.kharkov.ua

В результаті реконструкції в школі №158 в Київському районі Харкова стадіон стане багатофункціональним спорткомплексом, який буде включати сім спортивних зон.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби міськради.

За словами директора КП «Харківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Юрія Нестерука, тут буде можливість займатися і командними, і одиночними видами спорту.

«Тут буде два футбольних поля – з штучним і піщаним покриттям. Також будуть облаштовані майданчики для гри в баскетбол і стрітбол на асфальтовому покритті, а для волейболу – на покритті з гранвідсіву. Крім того, будуть встановлені різні тренажери і обладнані бігові доріжки, майданчик для настільного тенісу і стрибкова яма», – зазначив Юрій Нестерук.

за його ловами, роботи вже практично завершені: на даний момент майданчики укомплектовують спортивним інвентарем та асфальтують доріжки. Юрій Нестерук додав, що після відкриття стадіону займатися спортом там зможуть не лише школярі, а й усі мешканці мікрорайону.

Як повідомляв Харків Times, на 1 вересня відкриються 13 нових стадіонів в Харкові. Більшість – у спальних районах: ХТЗ, Салтівка, Холодна гора, Нові будинки.