Зеленський підписав укази про призначення одного судді в Харкові і трьох – в області

Фото: www.president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав укази про призначення суддів в районний суд міста Харкова, до міського суду Чугуєва і в суди в двох районах області.

Про це Харків Times дізнався з указів глави держави від 5 серпня.

Відповідно до указу № 313 на посаду судді Вовчанського районного суду Харківської області призначено Наталю Петрову.

На сайті Вищої Ради правосуддя зазначено, що Наталя Петрова в 2002 році закінчила Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство».

За результатами кваліфікаційного іспиту Петрова набрала 179,875 бала і займає 144 позицію в рейтингу кандидатів на посаду судді місцевого загального суду.

Указом Президента України № 312 призначені двоє суддів до судів області. На посаду судді Великобурлуцького районного суду – Наталя Грошова. Посаду судді Чугуївського міського суду зайняла Оксана Золотоверха.

За даними ВСП, обидві судді – випускниці юракадемії імені Ярослава Мудрого за спеціальністю “Правознавство”.

Грошова за результатами кваліфікаційного іспиту набрала 173,875 бала і займає 188 позицію в рейтингу кандидатів на посаду судді місцевого загального суду. Золотоверха, що набрала 179,25 бала, зайняла 149 позицію рейтингу.

Відповідно до указу Президента України № 311 на посаду судді Жовтневого районного суду міста Харкова призначений Дмитро Мілов. У 2006 році він закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю “Правознавство”, повідомляється на сайті ВСП.

За результатами кваліфікаційного іспиту Мілов набрав 186,375 бала і займає 95 позіцію в рейтингу кандидатів на посаду судді місцевого загального суду.

Як повідомляв Харків Times, Зеленський призначив на посаду судді Харківського районного суду Світлану Лук’яненко.