Поліція затримала в Люботині трьох квартирних крадіїв

Поліція 6 серпня затримала трьох мешканців Харківської, Луганської та Донецької областей, одразу після того, як вони обікрали квартиру у місті Люботині Харківської області. За даними слідства, чоловіки з початку травня 2020 року вчинили серію крадіжок з осель громадян на території Харкова. На даний час вони обґрунтовано підозрюються у скоєнні близько десятка майнових злочинів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Правопорушниками виявилися троє чоловіків 26, 33 та 36 років. Встановлено, що вони мешкали в орендованих квартирах у Харкові.

“В ході огляду місця події поліцейські встановили, що чоловіки зламали замки та проникли до квартири, де викрали грошові кошти, побутову техніку та ювелірні прикраси. Під час огляду правопорушників та автомобіля, на якому вони пересувались, співробітники поліції виявили та вилучили викрадене майно, знаряддя злочину, мобільні телефони затриманих”, – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка). Санкція статті передбачає від 3 до 6 років тюремного ув’язнення.

На даний час проводиться ряд слідчо-оперативних заходів. Вирішується питання про затримання зловмисників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Слідство проводить слідчий відділ Люботинського відділення поліції.