“Губернатор мене не почув” – екс-радниця Кучера з медицини

Волонтер Наталія Попова, яка 15 липня пішла з посади радника глави Харківської обладміністрації Олексія Кучера, розповіла про причини цього рішення.

Про це Харків Times дізнався з відеозвернення, яке Попова опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

“Мене обурює безправ’я та приниження співробітників “швидкої допомоги”, цілковитий бардак в управлінні медичними установами, вічна брехня та липові звіти наших чиновників. Мабуть, це наївно, але я щиро вважала, що, донесши просту річ до нашого губернатора – правду – я зможу щось змінити. Мені хотілося, щоб він не вірив сліпо звітам, що надаються, перевіряв інформацію, контролював те, що відбувається в медицині нашого регіону… Але на жаль, за цей час я прийшла лише до таких висновків: я помилилася, я не змогла. Цю систему змінити не можна. На жаль, мене не чують. І губернатор мене не почув. Тому спасибі всім за підтримку, спасибі всім, хто вірив. Вибачте ті, чиї надії виправдати не вдалося. Я – все”, – сказала Попова.

Наталія Попова заявляла про проблеми “швидкої допомоги” та інфекційної лікарні, і відстоювала права медиків на нормальні умови праці та забезпечення засобами захисту. 28 травня Кучер запропонував їй стати своїм радником. Волонтер пропрацювала на цій посаді близько півтора місяців.