Бібліотека імені Короленка знову відкриває двері

Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка із завтрашнього дня, 15 липня, відновлює обслуговування читачів.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення на сторінці бібліотеки у Fascebook.

“З 15 липня 2020 року Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка відновлює обслуговування користувачів, яке здійснюватиметься за літнім графіком”, – йдеться у повідомленні.

З понеділка по середу зали бібліотеки будуть відкриті з 11:00 до 19:00, з четверга по суботу – з 9:00 до 17:00, неділя – вихідний.

Міжбібліотечний абонемент (МБА), служба електронної доставки документів (ЕДД) та науково-дослідний відділ документознавства, колекції рідкісних видань і рукописів (НДВК) обслуговують користувачів за окремим графіком: понеділок-середа – з 9:00 до 18:00, четвер-п’ятниця – з 9:00 до 17:00, субота-неділя – вихідні дні.

Кабінет бібліотекознавства ім. Л. Б. Хавкіної буде приймати відвідувачів бібліотеки з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00, субота-неділя – вихідні дні.

У відділі науково-інформаційного забезпечення інноваційних процесів (читальний зал ВІП) з понеділка по середу двері будуть відкриті з 9:00 до 19:00, з четверга по суботу – з 9:00 до 17:00, вихідний – неділя.

При відвідуванні бібліотеки обов’язковим буде проходження температурного скринінгу та наявність індивідуальних засобів захисту. Читачі зобов’язані будуть дотримуватися дистанції в 1,5 метра.

В інтернет-центрах користувачі обслуговуватимуться за попереднім записом й не довше однієї години на день для кожної людини.

Бібліотека забезпечить читачів у пунктах обслуговування санітайзерами та дезінфікуючими засобами.

“З метою запобігання скупчення відвідувачів пропонуємо скористатися інформаційно-бібліотечними послугами у віддаленому режимі”, – просять у бібліотеці та надають електронні адреси таких служб.

Як повідомляв Харків Times, 3 липня Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення про введення на території Харкова додаткових карантинних обмежень.