“Розбірки” іноземців в Харкові: один загинув, ще одного затримали

Иллюстративное фото: informator.zp.ua

Поліцейські Харкова затримали іноземця за нанесення травм 26-річному громадянину Туркменістану, після яких той помер у кареті “швидкої допомоги”.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Зловмисник – теж 26-річний громадянин Туркменістану – затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Бійку іноземці влаштували вночі 10 липня поблизу вулиці Матюшенка. Під час бійки, за словами очевидців, один з учасників впав на землю і втратив свідомість. Медики не встигли довезти потерпілого до лікарні: він помер у кареті “швидкої допомоги” приблизно о 00:25.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

За інформацією PoliceControlUkraine, “розбірки” влаштували представники діаспор Туркменістану з Харкова і Дніпра. Зловмисник, який завдав співвітчизнику смертельні ушкодження, намагався втекти. Співробітникам Київського відділу поліції, які затримали зловмисника, під час переслідування довелося трохи побігати по лісу.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові в машині «швидкої допомоги» помер іноземець.