У котельній неподалік станції метро “Наукова” прорвало гарячу воду та загинув чоловік

Скриншот / Соцмережі

В котельні комунального підприємства “Харківські теплові мережі” неподалік метро Наукова 2 липня близько 6:00 стався прорив гарячої води. Працівник “ХТМ”, який в цей час був на зміні, загинув.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень у соцмережах.

“Його змило окропом і він не зумів вибратися”, – написав один з користувачів соцмереж.

Директор Департаменту з питань інформації та зв’язків із громадськістю міськради Юрій Сидоренко підтвердив Харків Times факт загибелі чоловіка. “Ми виражаємо співчуття близьким загиблого. Міська влада бере на себе організацію похорону”, – сказав він. Сидоренко зазначив, що про причини цієї жахливої події наразі невідомо, це мають з’ясувати правоохоронці.

Прес-служба Нацполіції області повідомила, що інформація про загибель на насосній станції 70-річного чоловіка надійшла до Шевченківського відділу поліції о 6:19.

“Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала під час усунення аварії на комунальному підприємстві”, – йдеться у повідомленні.

На місце події виїжджали керівники, слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліці та працівники ДСНС.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Встановлюються всі обставини події.