У Харкові вночі згоріли Jeep Cherokee і Volkswagen Polo (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вночі 20 червня загорілися два автомобілі, припарковані навпроти першого під’їзду багатоповерхового житлового будинку по проспекту Перемоги, 66 к.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежі в автівках надійшло на номер служби порятунку “101” о 3:15.

“До місця події виїхали два відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників горіли автомобіль Jeep Cherokee на площі 7 кв.м і моторний відсік та салон автомобіля Volkswagen Polo на площі 3,5 кв.м”, – йдеться в повідомленні.

Припарковані поруч з палаючими автомобілі Chevrolet Lacett »і Hyundai IХ35 вдалося врятувати від вогню.

Протягом півгодини рятувальникам вдалося локалізувати пожежу і о 4:20 повністю ліквідувати. Причина виникнення пожежі встановлюється.

За інформацією харківських Telegram-каналів, згорілий білий джип належить інста-блогерші @ korya4ka, Тетяні Коряк, яка критикувала клініку пластичної хірургії в Полтаві. До медиків звернулася знайома блогерші Юлія, щоб збільшити груди, і операцію, на думку пацієнтки, хірурги зробили неякісно. Тетяна, в свою чергу, оприлюднила історію з неякісної пластикою грудей – публікувала в своєму блозі негативні відгуки про діяльність клініки і фото з результатами їх роботи.