Підозрюване поліцією керівництво ПП присвоїло більше 600 тис. грн “Харківобленерго”

Фото: khar.gp.gov.ua

Під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №3 директор приватного підприємства був попереджений про підозру у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

За відомостями прокуратури, протягом 2017 року харківське підприємство проводило будівельні та електромонтажні роботи, пов’язані з підключенням абонентів до мережі електропостачання, на замовлення АТ “Харківобленерго”.

“З метою заволодіння коштами АТ “Харківобленерго” директором та заступником директора приватного підприємства в акти виконаних робіт внесено недостовірні відомості щодо обсягів робіт, чим завищено їхню вартість на суму 635 тис. грн, чим заподіяно збитки інтересам держави”, – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу, прокуратура має намір наполягати на утриманні під вартою.

Як повідомляв Харків Times, харківська поліція підозрює директора й головного інженера приватного підприємства у привласненні бюджетних коштів у сумі понад 600 000 гривень.