Харків шукає “консультантів з паркування”

Фото: Харків Times

Молоді люди у віці до 30 років до 19 червня можуть подати заявку й стати консультантами з паркування у комунальному підприємстві “Харківпарксервіс”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на Департамент цифровий трансформації.

“Якщо вам до 30 років, ви комунікабельні, можливо, маєте досвід у продажах, у спілкуванні з різними типами людей, вільно володієте російською та українською мовами, подавайте заявку. Робитимемо місто краще й комфортніше разом”, – запрошують у Департаменті.

Це пов’язано із введенням у місті нової системи паркування автотранспорту. Виявилося, що харків’яни не завжди можуть самостійно розібратися у структурі й способах оплати за паркування. Консультанти будуть пояснювати водіям, як оплатити паркування, які існують способи оплати, а також зможуть відповісти на актуальні питання та допомогти городянам уникнути штрафів.

Заявку можна подати за формою до 19 червня. При її заповненні міськрада обіцяє відповісти на питання.

Як повідомляв Харків Times, із 2 квітня у Харкові впроваджується реформа системи паркування, оплата паркування автівок може бути проведена кількома способами.