Завантажив в свою автівку та поїхав – у Пісочині вкрали скутер у електрика

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські протягом декількох годин знайшли чоловіка, який вкрав скутер, припаркований біля багатоповерхового будинку у селищі Пісочин.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

З заявою про крадіжку до правоохоронців звернувся власник транспортного засобу. Чоловік пояснив, що працює електромонтером і того дня приїхав за викликом. Він проводив ремонтні роботи в одній з квартир близько двох годин, а коли вийшов на вулицю, виявив, що його транспортний засіб зник.

Спочатку потерпілий намагався самотужки знайти вкрадений скутер. Коли його пошуки не дали результату, звернувся до правоохоронців.

Поліцейські офіцери громади Пісочинської об’єднаної територіальної громади переглянули відео з камер відеоспостереження та встановили, що невідомий завантажив скутер заявника в свій автомобіль та поїхав з місця злочину.

“Вже за кілька годин під час нічного патрулювання був виявлений автомобіль зловмисника, а також встановлено, що злочин скоїв 36-річний мешканець Богодухова. Викрадений скутер вилучили та повернули власнику”, –  розповів поліцейський офіцер громади Микола Янковський

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times харків’янин вкрав «Део сенс» за допомогою евакуатора.