Поліцейські затримали підозрюваного у зґвалтуванні жінки у Богодухівському районі (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські затримали 32-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні жінки у Богодухівському районі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про подію надійшло до Богодухівського відділу поліції 13 червня. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група.

“Встановлено, що 27-річна жінка вночі поверталася додому від подруги. В цей час на неї напав незнайомець та зґвалтував із застосуванням фізичної сили. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції Богодухівського відділу поліції затримали за скоєння злочину 32-річного чоловіка”. – йдеться у повідомленні.

Слідчий Богодухівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу (зґвалтування). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Чоловік затриманий, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, увечері 11 травня у лісосмузі на вулиці Весніна невідомий чоловік зґвалтував 15-річну дівчину. Під час відпрацювання території району співробітники поліції неподалік від місця події виявили 25-річного уродженця Республіки Узбекистан. Його підозрюють у скоєнні злочину на підставі показань потерпілої.