Харківський осередок партії “Слуга Народу” очолив нардеп Сушко

Фото: прес-служба партії "Слуга народу"

Харківську обласну організацію партії “Слуга Народу” очолив народний депутат Павло Сушко, голова підкомітету у сфері кінематографу та реклами Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі партії.

Рішення про призначення Сушка ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатура також затверджена Вищою радою партії. “Важливими сьогодні є не лише парламентсько-урядові рішення, а й власні ініціативи. Тому ми збираємо команду людей дисциплінованих, системних, які вміють працювати з людьми, брати на себе відповідальність та максимально швидко вирішувати у складних ситуаціях. Напрямки різні. Мета – одна”, – зазначив Сушко після обрання.

Членами ради Харківської обласної партійної організації стали Наталія Веретун та Вадим Слюсарєв.

Голова партії “Слуга Народу” Олександр Корнієнко підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

“Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону. Ми не “спускатимемо” готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим мешканцям розвивати той чи інший регіон” – сказав Корнієнко.

Крім Харківської, відбулися конференції у ще восьми обласних партійних осередках партії “Слуга Народу”. Були призначені керівники обласних організацій у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Довідка. Павло Сушко має три вищі освіти і є юристом, режисером телебачення та професійним військовим, який понад 18 років прослужив у лавах Збройних сил України. Він є також членом Української та Європейської кіноакадемій, засновником та генеральним продюсером кінокомпанії Prime Story Pictures.