Смертельна ДТП на Московському проспекті – в ДБР почали розслідування

Фото: dbr.gov.ua

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Полтаві, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди на Московському проспекті, під час якої загинули дві людини і постраждали троє патрульних.

Харків Times повідомили в прес-службі відомства, що досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб по (ч. 3 ст. 286 КК).

“За попередньою інформацією, 30 травня 2020 близько 00:30 годин в місті Харкові водій автомобіля Daewoo Lanos, яким керував працівник Шевченківського ОП ГУ Нацполіціі в Харківській області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення зі службовим автомобілем патрульної поліції Toyota Prius. В результаті ДТП автомобіль Daewoo Lanos загорівся, а його водій і пасажир загинули на місці події “, – йдеться в повідомленні.

Двоє патрульних, які перебували в службовому автомобілі, з травмами госпіталізовані в місцеву лікарню.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Харківської області.

Як повідомляв Харків Times, вночі 30 травня в Харкові на Московському проспекті в районі Велозаводського моста сталося ДТП за участю автомобіля поліції.

Внаслідок аварії дві людини загинули та троє поліцейських отримали травми.

Патрульна поліція оприлюднила відео зіткнення на Московському проспекті.