Зеленський призначив головою Печенізької райадміністрації Апостола

Фото: Интерфакс-Украина

Президент України Володимир Зеленський 21 травня призначив головою Печенізької райадміністрації Олександра Апостола.

Про це Харків Times дізнався з розпорядження Президента України №335/2020-рп.

“Призначити Апостола Олександра Івановича головою Печенізької районної державної адміністрації Харківської області”, – йдеться у повідомленні.

Апостолу 49 років, він народився у м. Керч. В Харкові закінчив середню школу № 80, потім працював шліфувальником на заводі, водієм, формовщиком, міліціонером. У1997 р. закінчив Харківський державний технічний університеті будівництва та архітектури, у 2003 р. – Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого, у 2009 р. – Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. З червня 2005 р. по травень 2010 р. працював першим заступником голови Чугуївської райдержадміністрації, з червня 2013 р. по липень 2015 р. – начальником адміністративно господарського управління Харкова, з липня 2015 р. по листопад 2015 р. — начальником Чугуївської міжрайонної державної фінансової інспекції, з грудня 2015 р. до грудня 2018 р. – заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чугуївської міської ради та її виконавчого комітету. Потім працював першим заступником директора з інвестицій у Комунальному підприємстві теплоенерго Лозівської міської ради. Також в декларації кандидата на посаду голови РДА вказав джерелом доходів зарплату у Харківському обласному центрі зайнятості.

Балотувався до Харківської міськради за списком партії “Батьківщина” у 2010 р., та до Харківської міської та обласної рад від тієї ж партії за мажоритарним округом в 2015 р. – але всі три разі не пройшов.

Має квартиру площею 67,7 кв. м та третину у власності квартири площею 63,6 кв. м у Харкові, гараж площею 19,8 кв. м у Чугуєві, дві земділянки загальною площею 3 тис. кв. м та дачний будинок в Малинівці (Чугуївський район). Також має автівку Mitsubishi Outlander 2008 року випуску та причеп Скиф М1 1987 року випуску.