У Харкові за покупку наркотиків піде під суд поліцейський

Фото: khar.gp.gov.ua

За погодженням прокуратури Харківської області до суду направлено обвинувальний акт стосовно старшого лейтенанта поліції ГУНП в Харківській області за ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання психотропних речовин у великому розмірі без мети збуту).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За інформацією начальника управління прокуратури Харківської області Івана Тарасова, в ході досудового розслідування встановлено, що старший лейтенант поліції придбав особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено.

“У ході проведених обшуків за місцем мешкання вказаної особи виявлено та вилучено два поліетиленових пакета з речовиною бірюзового кольору, один поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору, фрагменти фольги з нашаруванням. За висновком експерта, вилучені речовини містять у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, — «PVP»”, – повідомили в прес-службі.

21 січня 2020 поліцейському повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання психотропних речовин у великому розмірі без мети збуту). Обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Досудове розслідування здійснювало територіальне управління ГБР, розташоване в м.Полтаві.

Як повідомляв Харків Times, старшого лейтенанта поліції ГУНП в Харківській області підозрюють у збуті наркотичних засобів на території області. За інформацією начальника управління прокуратури Івана Тарасова, правоохоронці задокументували кілька епізодів незаконної діяльності поліцейського.