У Харкові втретє за місяць підірвали банкомат

Фото: hk.npu.gov.ua

Вранці 14 травня в Харкові невідомі підірвали банкомат, розташований в мінімаркеті на першому поверсі житлового п’ятиповерхового будинку по вулиці Киргизькій.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення про вибух на вулиці Киргизькій надійшло до поліції о 4:31.

Біля підірваного банкомату були розкидані касети і гроші номіналом 200 гривень. За інформацією поліцейських, під час події ніхто не постраждав. Сума завданого збитку встановлюється.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 10 років. Всі обставини встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, протягом квітня, в Харкові, за інформацією поліції, двічі підривали і грабували банкомати.

у ніч на 10 квітня, близько 4:30, в Харкові на проспекті Перемоги підірвали банкомат Приватбанку, встановлений на фасаді супермаркету “Дігма” й викрали близько двох мільйонів гривень. Протягом декількох годин грабіжників затримали.

За інформацією Police Control Ukraine, обидва грабіжники працювали в Патрульній поліції. Один – в Запоріжжі. Другий – у Харкові. До того ж дружина харків’янина, працює слідчою у Шевченківському відділі поліції – саме у цьому районі було вчинено злочин і слідчі якого відкрили кримінальне провадження за фактом підриву банкомату.

26 квітня, близько 3:17 на вулиці Валентинівській, 35/81 підірвали банкомат. За даними поліції, невідомі задіяли саморобний вибуховий пристрій. Правоохоронці встановлюють обставини і особи, причетні до злочину.