Війна в Україні: вісім обстрілів, одного військового поранено

За минулу добу, 6 травня, збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник вночі з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляв наших військовослужбовців біля Авдіївки, а надвечір застосував тут підствольні гранатомети та стрілецьку зброю. По оборонцях Павлополя противник двічі вів вогонь із застосуванням автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Околиці населеного пункту Піски російські окупанти обстрілювали з ручних протитанкових та підствольних гранатометів. Неподалік Тарамчука та Кам’янки противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” російські найманці зі станкових протитанкових гранатометів вели вогонь неподалік населеного пункту Попасна.

Підрозділи Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь.

“Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення”, – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, 6 травня українські військовослужбовці знищили двох російських окупантів та ще трьох поранили.

Від початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.