Екс-патрульний із товаришем постануть перед судом за напади на харків’ян

Фото: 24 канал

Правоохоронці передали до суду справу колишнього співробітника відділу поліції у метрополітені, підозрюваного в тому, що у жовтні 2019 року його разом зі знайомим напав на перехожого у Московському районі міста, побив його та “заволодів майном, яке той мав при собі”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Начальник відділу прокуратури області Володимир Лимар також розповів, що у листопаді того ж року ці молоді люди напали на перехожого вже у Київському районі міста й заволоділи його майном, погрожуючи ножем.

“Потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження, які спричинили короткочасний розлад здоров’я”, – сказав Лимар.

Загальна сума завданих матеріальних збитків склала близько 10,5 тис. гривень. А тепер за цю не таку вже й велику суму обвинуваченим загрожує позбавлення волі на строк від восьми до десяти років із конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, вночі 9 листопада, о 3:14, на вул. Академіка Барабашова двоє людей побили 37-річного перехожого, зняли з нього золотий ланцюжок та відібрали сумку з речами. Потерпілий потрапив до лікарні й відразу ж звернувся до поліції. По гарячих слідах поліцейські затримали 23-річного співробітника відділу поліції у метрополітені та його 24-річного товариша.