В Люботині під земляним завалом загинув слюсар водоканалу (оновлено)

Фото: Харківське РУ ГУ ДСНС України у Харківській області

29 квітня в місті Люботин співробітник місцевого комунального підприємства впав у канаву і був засипаний землею.

Про це ХарківTimes повідомили в прес-службі Харківського райуправління ДСНС.

На місце події прибули співробітники 48 чергової пожежно-рятувальної частини. Вони дістали чоловіка з-під завалів і передали його медикам “швидкої допомоги”.

На жаль, реанімаційні заходи не допомогли.

Медики боролися за життя чоловіка протягом півгодини, повідомив в своєму блозі місцевий лікар Денис Арман. За словами доктора, потерпілий був у стані важкого травматичного шоку. Ситуацію ускладнював великий обсяг земляного обвалу, і в підсумку медики виявилися безсилі.

Пригода сталася на вулиці Ціолковського, додав Денис Арман.

Поліцейські, які виїжджали на місце події, встановили, що зсув грунту стався під час робіт із заміни каналізаційних труб. В результаті, під завалом загинув 63-річний робітник комунального підприємства.

Тіло загиблого доставили морг, де буде встановлена ​​причина смерті чоловіка, розповіли в прес-службі Нацполіціі області.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 КК (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв ХарківTimes, під час проведення ремонтних робіт загинув слюсар КП “Харківські тепломережі”.

Фото: Харківське РУ ГУ ДСНС України у Харківській області