Куп’янський район очолить колишня регіоналка (доповнено)

Фото: kuprayrada.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський призначив на посаду голови Куп’янської районної державної адміністрації Харківської області колишнього функціонера Партії регіонов Сніжану Чернову

Про це Харків Times дізнався з розпорядження глави держави №306/2020-рп від 28 квітня.

“Призначити Чернову Сніжану Петрівну головою Куп’янської районної державної адміністрації Харківської області”, – йдеться в документі.

Згідно з офіційною біографією Чернової на сайті Куп’янської РДА, чиновниця має дві вищі освіти – журналістську та юридичну. З серпня 2004 до листопада 2007 займала посаду інструктора ради Куп’янського районного відділення Партії регіонів. Потім стала заступником голови Куп’янської районної організації Партії регіонів. З листопада 2008 року до квітня 2010 року працювала головним спеціалістом Куп’янської районної організації Партії регіонів.

У квітні 2010 року обрана депутатом райради (від Партії регіонів), була її головою до листопада 2015 р. У 2015 р. знову обрана депутатом райради – цього разу вже по списку “Блоку Петра Порошенка”. Після цього працювала головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції апарату Куп’янської райдержадміністрації, згодом – заступником керівника апарату. З липня 2018 року – заступник голови Куп’янської РДА.

Як повідомляв  Харків Times, Президент України Володимир Зеленський 4 квітня звільнив керівників Барвінківської та Великобурлуцької районних державих адміністрацій Харківської області і призначив на ці посади нових очільників. Також президент призначив нових голів РДА ще в шести районах Харківської області.

11 квітня Зеленський звільнив керівників Дворічанської та Шевченківської районних державих адміністрацій Харківської області і призначив на ці посади нових очільників. Також президент призначив нових голів РДА ще в двох районах Харківської області.

Президент України Володимир Зеленський призначив Артура Едмаровича Товмасяна головою Харківської районної державної адміністрації Харківської області.

17 квітня Зеленський призначив колишнього керівника Харківської районної державної адміністрації Юрія Раїну на посаду голови Краснокутської районної держадміністрації. Між звільненням та призначенням чиновника минуло два дні.

Про те, кому голова держави довірив уособлювати українську владу в районах області, читайте: Квітневі ротації в районах: кого поставив Зеленський