На час карантину поліція відміняє особистий прийом громадян

Фото: akrsud.kharkiv.ua

Харківська поліція оголосила про обмеження особистого прийому громадян на період введеного в зв’язку з коронавірусом карантину.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

На період карантину в адміністративних будинках Головного управління Національної поліції в Харківській області обмежується особистий прийом громадян.

«З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних короновірусною інфекцією COVID-19, відповідно до пункту 12.8 протоколу № 5 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області № 01-22/2220 від 12 березня 2020 року особистий прийом громадян в адміністративних будинках ГУНП обмежується на період карантину», – йдеться у повідомленні.

Громадяни, які хочуть звернутися до поліції, можуть зробити це письмово за поштовою адресою: вул. Жон Мироносиць 5, м. Харків, 61002, або надіслати звернення на офіційну електронну адресу: pg.npu.@hk. npu.gov.ua.

На час тимчасового обмеження прийомів громадян в усіх адміністративних будинках ГУНП розміщені скриньки «ДЛЯ ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН» у доступних місцях.

Як повідомляв Харків Times, поліція інспектуватиме готовність медзакладів до коронавірусу.