Матч Ліги Європи у Харкові скасували через коронавірус

Фото: oras.com

Футбольний матч «Шахтар» – «Вольфсбург» у Харкові відкладений рішенням УЄФА.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі клубу «Шахтар».

«Через ситуацію з коронавірусом гра у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Шахтар»-«Вольфсбург», як і інші поєдинки клубних змагань УЄФА наступного тижня, відкладена», – йдеться в повідомленні.

ФК «Шахтар» отримав відповідний лист від УЄФА. Гра повинна була відбутися у найближчий четвер, 19 березня в Харкові на ОСК «Металіст».

Рішення про дату проведення матчу буде винесено пізніше.

У зв’язку з тим, що матч відкладений і дата його проведення буде визначена пізніше, придбані раніше квитки залишаються дійсними.

«Якщо з якої-небудь причини ви бажаєте повернути квиток і одержати відшкодування його вартості, зробити це можна за викладеною в Правилах процедурою (ключова інформація – в розділі 7). Додаткові питання – за телефонами колл-центр 0 800 300 314 (по Україні дзвінки безкоштовні), +38 044 390 90 09 (для зв’язку по всьому світу)», – повідомляють вболівальників.

Як повідомляв Харків Times, Міністерство охорони здоров’я розглядає можливість проведення футбольного матчу Ліги Європи між “Шахтарем” (Донецьк) і “Вольфсбург” (Німеччина) без вболівальників 19 березня у Харкові через спалах в Європі і світі коронавірусу.