У Харкові пройшли “Ігри героїв”

Фото: БФ "Харків з тобою" / Facebook

Змагання з кроссфіту “Ігри Героїв” серед ветеранів АТО/ООС, які втратили кінцівки, відбулися 1 березня у харківському клубі YOD.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення організаторів змагань – благодійного фонду “Харків з тобою”.

У змаганнях взяли участь 19 спортсменів з 15 міст України, і ще чотири ветерани-адаптивні спортсмени, бувші учасники, а тепер – суд’ї і ведуча змагань. “Тобто, в заході взяла участь найбільша кількість ветеранів за всю історію “Ігор Героїв”, – наголошують організатори.

Цього року учасники змагались в двох категоріях: “Атлети-дебютанти” і “Атлети-професіонали”.

В категорії “Атлети-дебютанти” місця розподілилися наступним чином: І місце – Геннадій Керничний, ІІ місце – Сергій Василенко, ІІІ місце – Ігор Сорока. Крім того, в цій категорії також змагалися Дмитро Гержан, Віктор Бернов, Дмитро Дузь, Олександр Федосьєв, Андрій Забігайло, Віталій Білоус, Олександр Півнєв, В’ячеслав Томах. В категорії “Атлети-професіонали” І місце здобув Роман Кашпур, ІІ – Юрій Козловський, ІІІ – Андрій Скороход. В цій категорії також виступали Артем Кузьміч, Максим Козорог, Юрій Дмитренко. Поза конкурсом виступали Олексій Лаврів та Ігор Муренець.

Атлетів прийшли підтримати майже 500 харків’ян.

Ці змагання їхні організатори і учасники присвятили приверненню уваги до реабілітаційного центру “Next Step Ukraine” (м. Ірпінь), що надає пораненим, які втратили здатність рухатися, друге життя – активне життя. На підтримку Центру було проведено збір коштів – зібрали понад 17 тис. грн.