Під час нападу на намет Шарія в центрі Харкова постраждав поліцейський

Фото: ХарківTimes

Поліцейські встановлюють обставини конфлікту в Шевченківському районі Харкова, в результаті якого до лікарні потрапили двоє людей. Один з потерпілих – співробітник правоохоронних органів.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Як повідомляється, конфлікт стався на вулиці Сумській, 36, де з 26 лютого представники однієї з громадських організацій проводять санкціонований мітинг за участю близько 7 чоловік.

Сьогодні, 29 лютого близько 12:30 невідомі намагалися зірвати мітинг. В результаті стався конфлікт, в ході якого було розпорошено невідому речовину, ймовірно з газового балончика. З опіком очей в лікарню був доставлений поліцейський, який здійснював охорону порядку, і 27-річний чоловік, який роздавав газети.

Людей, які намагалися зірвати мітинг, доставили до Шевченківського відділ поліції Харкова.

Інформація внесена до Журналу єдиного обліку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 29 лютого, біля станції метро «Університет» кілька молодиків напали на намет партії Анатолія Шарія. Нападники забризкали з газових балончиків намет і агітаторів.