Службовий собака викрив пасажирів автобусів, які перевозили наркотики (фото)

Фото: Патрульна поліція Харківської області

Харківські патрульні виявили наркотичні речовини у пасажирів двох рейсових автобусів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Патрульної поліції області.

Вдень 24 лютого на стаціонарному посту поліції “Пісочин” патрульні зупинили рейсовий автобус. Службовий собака своєю поведінкою вказав на можливість знаходження в автобусі заборонених до обігу речовин. З дозволу водія патрульні провели поверхневу перевірку салону автобусу спільно зі службовим собакою.

Пес своєю поведінкою вказав на одного з пасажирів. Поліцейські запитали чоловіка, чи має він при собі заборонені до обігу речі. Громадянин повідомив, що в нього в кишені знаходиться речовина рослинного походження, з його слів, вона є наркотичною.

Через деякий час патрульні зупинили інший автобус. Під час спілкування з водієм службовий собака знову своєю поведінкою вказав на можливість знаходження в автобусі заборонених до обігу речовин. Під час поверхневої перевірки салону пес вказав на сумку одного з пасажирів автобусу. Чоловік зізнався, що має у сумці наркотики.

В обох випадках для проведення відповідних слідчих дій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі будуть приймати рішення щодо кваліфікації дій даних громадян.

Як повідомляв Харків Times, на кордоні з РФ службові собаки двічі зупиняли контрабандистів наркотиків.