Харків’янка завоювала два золота на чемпіонаті Європи з грепплінгу

Фото: kharkivoda.gov.ua

З 16 по 19 лютого в Римі відбувся чемпіонат Європи з грепплінгу, на якому харківські спортсмени завоювали дві золоті, срібну та бронзову нагороди.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

Участь у чемпіонаті взяли близько 500 борців з 26 країн Європи. Україну представляв 21 спортсмен, з яких – п’ятеро харків’ян.

«Дві золоті медалі на рахунку харків’янки Катерини Шакалової, яка впевнено перемогла суперниць у ваговій категорії до 64 кг у двох видах боротьби: грепплінг – боротьба без гі (різновид кімоно) і грепплінг гі – боротьба в гі», – йдеться в повідомленні.

Крім чемпіонських титулів, підопічна тренера Владислава Сороки також завоювала право брати участь у Всесвітніх іграх, які пройдуть у 2021 році в Казахстані.

Крім цього, харків’янка Олена Герман зайняла друге місце в розділі «грепплінг», а Данило Іллінський – третє в розділі «грепплінг гі». Трохи не дотягли до медалей Анатолій Єгіазарян і Баграт Адамія, які поступилися суперникам у «бронзових» фіналах.

У загальнокомандному заліку збірна України посіла третє місце, повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Як повідомляв Харків Times, харків’янин став чемпіоном України в метанні диска.