Війна в Україні: 12 обстрілів, втрат немає

4 лютого збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив п’ять обстрілів по нашим позиціям: поблизу Мар’їнки – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; неподалік Красногорівки – зі станкового протитанкового гранатомету (противник здійснив чотири постріли), а також з великокаліберного кулемету; в районі населеного пункту Авдіївка – з протитанкового ракетного комплексу (три постріли), а також зі станкового протитанкового гранатомету; поруч з Пісками – з автоматичного станкового гранатомету та стрілецької зброї; поблизу Старогнатівки – з підствольного гранатомету та іншої стрілецької зброї.

Сім ворожих обстрілів було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”: двічі поруч з Новотошківським – з міномету калібру 120 мм (п’ять мін) та 82-мм міномету (вісім мін); два рази поблизу Травневого – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; два рази в районі населеного пункту Оріхове – зі 120-мм міномету (три міни) та міномету калібру 82 мм (шість мін); неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

“Вчора, 4 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було”, – йдеться у повідомленні.

З початку цієї доби російські окупаційні війська з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї двічі відкривали вогонь по захисникам Новотроїцького. За поточну добу втрат немає.