Між ветераном АТО і монтажниками Київстару виникла сутичка

Фото: Олексій Крютченко/Facebook

У Харкові між підрядниками Київстару та ветераном АТО виник конфлікт.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення колишнього заступник командира взводу у 92 ОМБР Олексій Крютченко на сторінці у Facebook.

Олексій Крютченко написав у соцмережі, що сьогодні на їхнього побратима Володимира Павлюка був скоєний напад.

«Двоє співробітників компанії «Київстар», що займалися монтажем своїх комунікацій замість риштування та драбини вирішили, без дозволу, використати балкон Володимира. У відповідь на усні зауваження співробітники компанії накинулись на ветерана та нанесли йому легкі тілесні ушкодження. Відчувши опір, в якості додаткового аргументу в діло пішла арматура. За допомогою перцового балончика нападників вдалося нейтралізувати. Наразі чекаємо на співробітників поліції», – йдеться у повідомленні.

Зі своє сторони монтажники спростовують ці звинувачення.

“Ми вели роботи на фасаді будинку. Йому не сподобалося, що кабель буде проходити біля його балкона. Він підійшов, трусив драбину, ображав нас. Потім розпорошив балончик в очі моєму напарнику Олександру і провокував, щоб його вдарили. Ніхто його чіпав”, – прокоментував Newsroom один із монтажників Микола Смірінский.

Варто додати, що ветеран АТО зняв відео свого спілкування з монтажниками, з якого видно, що сутичка все-таки була.

На місце конфлікту були викликані правоохоронці. Обидві сторони написали заяви про нанесення легких тілесних ушкоджень. У прес-службі обласного управління поліції пообіцяли прокоментувати ситуацію пізніше, передає Newsroom.

Скрін/ відео Newsroom