З полону звільнений ізюмчанин Кім Дуванов

Фото: Виталий Саранцев

У рамках обміну полоненими між Україною та Росією з полону в так званій “ДНР” звільнений боєць 53-й бригади Кім Дуванов, якого утримували на окупованій території з травня 2019 року.

Про це Харків Times повідомив представник Інформаційного агентства Міністерства оборони у Харкові Віталій Саранцев.

Дуванов потрапив у полон у травні, коли вантажівка з військовими помилково заїхала на окуповану територію. Досить довго бойовики “ДНР” не визнавали, що боєць знаходиться в них.

Вдома Дуванова чекає восьмирічний син Гліб, який весь цей час писав батькові листи й записки.

“Кожен день чекає тата. Він йому й листи пише, й записки пише. Вже й завдання йому на холодильнику написав – скільки разів йому треба з ним погуляти, скільки разів треба сходити в магазин, що купити. Він дуже чекає. Кожного дня питає: “Ну коли ж тато прийде?”, “Чому його нема?”, – розповідала кореспонденту “Радіо Свобода” дружина Дуванова Олена у жовтні, коли ще невідомо було, де знаходиться її чоловік.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 29 грудня, у рамках обміну полоненими між Україною та Росією звільнений мешакнець Харківської області боєць 16-го мотопіхотного батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади Роман Фурсов, який пробув у полоні так званої “ЛНР” два роки.