Екстрені служби почали чергування біля ялинки на площі Свободи

Фото: city.kharkov.ua

На площі Свободи біля головної ялинки Харкова, де 19 грудня було відкрито новорічно містечко, працює каток і новорічний ярмарок, посилили заходи безпеки.

Про це розповів перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, повідомляє Харків Times з посиланням на прес-службу мерії.

«Там чергують пожежні машини, виконуються необхідні заходи з безпеки. Під час усіх заходів, які проводяться, чергують наряди поліції, бригади швидкої допомоги. Для нас дуже важливо попередження усіх надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на будь-якій з новорічних локацій», – підкреслив Ігор Терехов.

Також рятувальники провели навчання у Палаці спорту, де з 23 грудня по 4 січня проходитиме новорічна вистава для харківських школярів. Зараз проводяться заняття з волонтерами з організації евакуації.

Як повідомляв Харків Times, у новорічну ніч на площі Свободи відбудеться великий святковий концерт, на якому виступлять відомі виконавці Олег Винник, Наталія Могилевська та Серьога.

Виступ в новорічну ніч на площі Свободи в Харкові артистів Наталі Могилевської та Олега Винника коштуватиме організаторам концерту приблизно в 100 тис. доларів.