У Харкові через несправну газову колонку померли батько та дворічний син (оновлено)

Фото: hk.npu.gov.ua

Ввечері 16 грудня у Харкові внаслідок отруєння чадним газом загинули 35-річний чоловік та його дворічний син.

Про це  Харків Times дізнався з оперативного звіту за добу Харківської обладміністрації.

Згідно з повідомлення, люди отруїлися, ймовірно, від несправної газової колонки.

Ще одна жінка з отруєнням чадним газом у важкому стані знаходиться в лікарні.

Постраждалі мешкали  вул. Кримська.6-А.

Про те, що жителям вказаного будинку, потрібна допомога, рятувальникам повідомили 16 грудня о 22:18, розповіли в прес-службі ДСНС в Харківській області.

На місці рятувальники з’ясували, що потрібна допомога мешканцям квартири, розташованої на другому поверсі. У приміщення співробітники ДСНС забралися по драбині через вікно. При огляді приміщень вони знайшли на підлозі в кухні непритомного чоловіка. У кімнаті знаходилася вагітна жінка і дитина. Вони також були без свідомості.

“Всіх мешканців квартири рятувальники винесли на свіже повітря та надали першу медичну допомогу до прибуття автомобілів швидкої медичної допомоги. На жаль чоловіки 1984 р.н. і його 2-річного сина врятувати не вдалося. Жінка 1990 р.н .. ще подавала ознаки життя . Бригадою медиків вона була госпіталізована в токсикологічне відділення Харківської міської лікарні №2 з попереднім діагнозом отруєння чадним газом”, – говориться в повідомленні.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, за даним фактом розпочато розслідування за п.1, п. 2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Як повідомляв Харків Times у Харкові трирічний хлопчик отруївся відбілювачем.