На Харківщині педофіл-ґвалтівник отримав 15 років тюрми

Иллюстративное фото: informator.zp.ua

Харківський апеляційний суд переглянув обвинувальний вирок для засудженого 68-річного мешканця Дергачівського району за вчинення у липні 2016 року розпусних дій стосовно двох 7-річних дівчат, які мешкали по сусідству, та за зґвалтування однієї з них.

Про це ХарківTimes повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як повідомляється, злочинець вчинив розпусні дії за місцем свого мешкання, коли його дружина знаходилась за кордоном. Заманивши двох 7-річних дівчат до будинку солодощами, зловмисник грав з дівчатами в розбещуючі ігри. Ці ігри завершились зґвалтуванням однієї з дівчат. Про факт зґвалтування майже відразу стало відомо батькам дівчини. Потерпілі дівчата про все розповіли своїм батькам, які й викрили педофіла-ґвалтівника.

14 січня 2019 року суд першої інстанції виніс вирок збоченцю. Але він не визнав свою провину. З метою свого виправдання він разом із своїм захисником оскаржив зазначений вирок до апеляційного суду. Проте Харківський апеляційний суд зазначену скаргу залишив без задоволення, а обвинувальний вирок набрав законної сили.

Як повідомляв ХарківTimes,в Харкові на вулиці Дизельній спіймали педофіла, який чіплявся до маленької дівчинки і поцілував її в губи.