У харківському метро встановили 200 валідаторів для «E-ticket»

Фото: 057.ua

На станціях Харківського метрополітену діють 200 валідаторів, 40 з яких встановили протягом листопада цього року. Також в харківській підземці встановили 81 термінал самообслуговування для продажу і поповнення електронного квитка «Е-ticket».

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

“Станом на 1 грудня в 50 вестибюлях 30 станцій метрополітену встановлено і підключено 200 валідаторів”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, система «Електронний квиток» впроваджена в наземному електротранспорті міста (трамвай, тролейбус) з грудня 2017 року. На весь рухомий склад, який здійснює перевезення пасажирів, встановили 451 бортовий комп’ютер і змонтували 1419 валідаторів реєстрації проїзду. На трамвайних і тролейбусних зупинках міста встановлені і цілодобово функціонують 170 терміналів «Е-ticket» для придбання та поповнення квитків для проїзду (разові і електронні).

Як повідомляв Харків Times, станом на початок листопада 2019 року на станціях Харківського метрополітену встановлено 160 валідаторів і 81 термінал самообслуговування для продажу і поповнення електронного квитка «Е-ticket».