Постраждалий підчас вибуху адвокат Гагун заявив про стеження за ним

Скриншот

Адвокат Андрій Гагун, чию автівку намагалися підірвати невідомі біля будинку на вулиці Чайковського, розповів журналістам, що останні дні помічав стеження за собою.

Про це повідомив кореспондент Харків Times .

“Помічав, що пару днів машини їздили за мною”, – сказав він, відповідаючи на запитання журналістів. Гагун зазначив, що передав цю інформацію слідству.

За словами адвоката, раніше на його адресу неодноразово надходили погрози, і він пов’язує вибух з професійною діяльністю. “Думаю, хочуть залякати, щоб я припинив займатися адвокатською і правозахисною діяльністю”, – сказав він.

Гагун повідомив, що вибухівка знаходилася під автівкою. Сам він отримав тільки подряпини рук.

Заступник начальника ГУ Нацполіціі в Харківській області Сергій Чиж розповів журналістам, що за попередніми даними, вибуховий пристрій був саморобний, основою його був тротил.

“Слідством встановлено, що водій автомобілю Camry від’їхав на метрів десять, після чого відбувся вибух. Я так розумію, що вибуховий пристрій знаходився під днищем автомобіля і не був прикріплений до автомобіля або злочинці його погано закріпили і він відпав. Тому, на щастя, ніхто не постраждав”, – сказав він.

Як повідомляв Харків Times, поліція розслідує як замах на вбивство вибух автівки біля будинку на вул. Чайковського, який стався сьогодні, 25 листопада, близько 10:13.

Читайте також: