Шестеро невідомих побили директора харківського парку “Юність”

Скриншот: Харьков 1654 / Telegram

Шестеро людей напали на нового директора парку “Юність” Тимура Зайдуллаева, який займається реконструкцією парку.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Telegram-каналі “Харьков 1654”.

Напад стався прямо в офісі комунального підприємства. Шестеро напали на чоловіка, ще двоє “стояли на стрьомі” і тримали двері. Потім всі учасники нападу втекли.

Зайдуллаев повідомив Харків Times , що інцидент стався в будівлі комунального підприємства, розташованого в Парку ім. Горького. Туди його викликали нібито в зв’язку з доганою, зробленою ними підлеглому Зайдуллаєва. В офісі на нього накинулися невідомі. Керівництва підприємства в цей час в офісі не було.

За його словами, все записано на камери відеоспостереження парку. На місце події викликали поліцію.

Зараз Зайдуллаєв знаходиться у лікарні, в нього розбитий ніс, лікарі підозрюють також перелом руки.

Директор парку “Юність” вважає, що напад пов’язаний з погрозами, що надходили до нього раніше. “Вони продовжують корчити з себе бандитів та гратися в це в усе, тому що їм не подобається, що ми чесно там працюємо і не даємо красти”, – сказав він.

Представник прес-служби Національної поліції підтвердила наявність в правоохоронців інформації про інцидент. “На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції. Чоловіка доставлено до лікарні. Інформація зареєстрована в Єдиному обліку Шевченківського ВП. Після надання медичної допомоги чоловіка буде опитано та прийнято відповідне правове рішення”, – повідомила вона.