Рятувальники загасили масштабну пожежу на виробництві (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Рано вранці сьогодні, 15 листопада, о 05:41 до Служби порятунку надійшов сигнал про пожежу на території приватного деревообробного підприємства на проспекті Льва Ландау, 149.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Управління ДСНС області.

Прибулі на місце пожежі два відділення рятувальників встановили, що горять дерев’яні конструкції перекриття даху, дерев’яні вироби та обладнання на площі близько 200 кв. метрів.

Фото: kh.dsns.gov.ua

З огляду на велику площу пожежі та чималу кількість горючого матеріалу, керівник гасіння залучив додаткові сили й засоби. Всього у гасінні цієї пожежі були задіяні чотири відділення рятувальників на автоцистернах та два відділення навчальної пожежно-рятувальної частини Харківського національного університету цивільного захисту.

О 06:29 рятувальникам вдалося локалізувати пожежу. Остаточна її ліквідація сталася о 09:35.

“Завдяки оперативним діям вогнеборців, вдалося не допустити поширення полум’я на всю виробничу будівлю, а також перекидання вогню на сусідні приміщення”, – підкреслюють у прес-службі ДСНС.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Під час пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення вогню наразі встановлюється.

Як повідомляв Харків Times, 30 жовтня рятувальники загасили масштабну пожежу на навчально-виробничому підприємстві № 2 Українського товариства сліпих по провулку Ващенківському, 4.