Війна в Україні: 15 обстрілів, одного військового поранено та одного – травмовано

31 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, іншої стрілецької зброї та озброєння БМП.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив сім обстрілів: поблизу Новогригорівки і Невельського – зі станкових протитанкових гранатометів; неподалік Кам’янки – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; тричі у районі Водяного, що на Приазов’ї – з озброєння БМП-1, стрілецької зброї і гранатометів різних систем; біля Лебединського – з великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив вісім обстрілів: неподалік Світлодарська – з автоматичних гранатометів; двічі неподалік Луганського – з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів; біля Новолуганського – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Кримського – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Південного – зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; біля Троїцького – з великокаліберних кулеметів; поблизу Новотошківського – з мінометів калібру 82 мм.

“Вчора, 31 жовтня, поранення зазнав один військовослужбовець Об’єднаних сил, ще один – отримав бойове травмування”, – йдеться у повідомленні.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, обстріляли наші позиції біля Луганського з РПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.