Від роботи відсторонили вже й начальника одного з поліцейських, підозрюваних у крадіжці авто (відео)

Керівництво Головного управління Нацполіціі області усунуло від виконання службових обов’язків начальника одного з міських відділів поліції, у підпорядкуванні в якого знаходився один з братів-поліцейських, підозрюваних у злочині.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Як керівник, що несе персональну відповідальність за стан дисципліни у підрозділі, а також за неналежне реагування на звернення громадян, на час перевірки відсторонений від виконання посадових обов’язків начальник міського відділу поліції, у підпорядкуванні якого знаходився один з поліцейських”, – йдеться у повідомленні відділу комунікації.

Як повідомляв Харків Times, харківська поліція проводить службову перевірку за фактом можливої причетності працівника територіального підрозділу до вчинення правопорушення.

Прес-служба ГБР повідомила, що автомобілем, викраденим півроку назад у киянина, тривалий час користувалися двоє братів, які є чинними працівниками поліції Харкова.

За наказом керівництва Головного управління Нацполіціі області двоє співробітників поліцейських підрозділів відсторонені від виконання обов’язків на час проведення службової перевірки відносно них. Крім того, у поліції відкрито кримінальне провадження за приховування злочину (ч. 1 ст. 396 КК).